Så klart honung är veganskt, jag har fantastiska argument som stöder detta

STOPPA VEGANPRESSARNA VI FÅR JU ÄTA HONUNG DET ÄR JU HELT LOGISKT.

Alltså animal är ju djur på engelska och bin är insekter inte djur så honung kommer inte från ett djur för animalier har ju med djur att göra och bin är ju egentligen inte levande varelser utan sagoväsen så honungen kommer inte ens från ett djur. En vegan avstår ju från djurutnyttjande men hallå? Ska vi behöva ta dessa små illbattingar i beaktan också? Nej, det är för jobbigt. Man kan ju liksom inte behöva hålla koll på alla varelser man utnyttjar!

Honungen produceras ju av bina men de vill nog egentligen att vi ska ta den. Den måste ju ta upp sådan förskräcklig plats där i bikupan så vi måste ta honungen så att bina ryms. De behöver inte sin honung ändå! De producerar den åt oss människor! Fattar ni? Bina behöver någonstans att bo så vi måste stjäla honungen de producerat.

Ni behöver inte skämmas. Honungens tid är inne. Äntligen kan vi frossa i bispyor. Det är o k e j. Människan behöver ju honung mer än bina.

(DISCLAIMER: hela texten är en jävligt stor smäll av sarkasm, om det inte framgick. Läs om bin på Djurens Rätts hemsida här. Låt Nalle Puh sköta honungsätandet, så håller vi oss borta från det som inte tillhör oss. Deal? 😉 )

Winnie-the-Pooh-and-the-Hunny-Tree-winnie-the-pooh-2034775-1280-960

Advertisements

One thought on “Så klart honung är veganskt, jag har fantastiska argument som stöder detta

 1. Tove Lindgren says:

  Hejsan,
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
  Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
  (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
  Mvh, Tove

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s